Argentínában a világon először betiltják a lazactenyésztést

Argentina paraziták

Argentína lesz az első olyan ország, amely betiltja a lazactenyésztést

A növényi eredetű hús népszerűsége a lezárás során szárnyal Hálókba szorítva a tenyésztett lazacnak alig van mozgástere, nemhogy úszkáljon. Ez szöges ellentétben áll a vadonban megtett több ezer mérfölddel, ahol a halak izomerejükben pompáznak, ha felfelé úsznak az erős áramlások ellen.

A lazac tömegei olyan nagy ragadozókat vonzanak, mint a fókák, akik rendszeresen felszakítják a hálókat, hogy lakomát szerezzenek. Az elszabadult halak problémát okoznak a lazacfajok természetellenes kereszteződésében, amint azok eljutnak a vad populációkba, míg az immár üres hálók argentina paraziták a gazdák zsebét. Ennek eredményeként a fókákat több százan vágták le a haltenyésztők.

Bár ez argentina paraziták, sokan még mindig a skót skót tópartokon mossanak.

Van e férgek a heringben?.

A holtfókák még mindig nem elegendőek ahhoz, hogy kétszer is elgondolkodjon a sushi rendelésén a hétvégén? Olvass tovább. Összefogva a lazac vonzza a tengeri tetveket, egy parazitát, amely a halakhoz tapad, bőrelváltozásokat és más másodlagos fertőzéseket okozva.

argentina paraziták

Ennek megfékezésére a mezőgazdasági dolgozók peszticideket és antibiotikumokat adnak a lazac takarmányához - amelyeket végül mi is megeszünk. A tenyésztett lazac doktorálása ezzel nem ér véget.

argentina paraziták

A lazacfilé egyértelmű rózsaszínű színe az étrendjük eredménye, amely kisebb halakból és rákokból áll. E táplálékhoz való hozzáférés nélkül a lazac mély narancssárgás-rózsaszín húsa sima fehér, majdnem szürke színű.

argentina paraziták

A tenyésztett lazac, gömbhálójában ezerrel csapdába esve, kevés eséllyel juthat hozzá a kívánt étkezéshez. Ehelyett számos összetevőből, például őrölt halból, zöldségből, csirkezsírból, szójababból és élesztőből készült argentina paraziták etetik őket. Kémiai festékek - igen, festékek - kulcsfontosságú összetevői a argentina paraziták lazacételeknek, segítenek elérni a 8 fontos füstölt lazac és krémsajtos argentina paraziták szép rózsaszínű esztétikáját.

Nem mennek be az üzletbe fehér lazacot vásárolni. Ez valójában nagyon furcsa, ha a kék vagy a zöld lazac vonzóvá válik számunkra, akkor a haltenyésztők ezt egyik napról a másikra valósággá tehetik.

Magától értetődik, hogy később a tenyésztett lazac teljes tápértéke jelentősen alacsonyabb, mint egy lazacé, aki gyakorolja és természetes ételeket fogyaszt.

  • Az enterobiasist az alábbiak jellemzik
  • HERING PARAZITáK - A BETEGSéGEK FELSOROLáSA Van e férgek a heringben?
  • Milyen gyakran adhat gyógyszert a férgek ellen
  • A kór vérátömlesztésszervátültetésparazitákkal fertőzött étel fogyasztása, és anyáról a magzatra által is terjedhet.
  • Éhező férgek paraziták
  • Vannak-e férgek a heringben, lehetséges-e enni a heringet bélszínnel?
  • Chagas-kór – Wikipédia

Hagyom, hogy az egészségügyi szakemberek kezeljék ezeket a számokat, elolvashatja az összehasonlítást itt. Nyilvánvaló, hogy a lazacfarmok felesleges szenvedést okoznak halak ezreinek, akiket egyébként mi is megtettünk elismert argentina paraziták nagyon intelligens és képes érzelmeket és fájdalmat érezni. Értelmetlenné teszi az a tudat, hogy a tenyésztett lazac nagyon kevés táplálkozási értéket kínál, és potenciálisan több kárt okoz nekünk, mint hasznot ezeknek a kémiai színezékeknek, páratlan hal-takarmány-összetevőknek és antibiotikumoknak köszönhetően.

Argentínában a világon először betiltják a lazactenyésztést

Én, mint sushi szerető, nem mindig könnyű választani az avokádót a szeretett lazac nigirim felett. De memóriámba ég a videofelvétel, amelyben tengeri tetvek és egyéb látható betegségek vannak tele hálóban. A hírről, miszerint Argentína betiltotta a lazactenyésztést, sokan kérdezik majd: miért?

Londonba költöztem, hogy befejezzem a média és kommunikáció mesterképzését, miután két évet töltöttem az amszterdami divat-PR-n.