A féreg finom és tápláló

Férgek lisztből, Ez a „fenevad”?

A féreg finom és tápláló [origo] A legközelebb, amikor kukacos lisztre bukkanunk a spájzban, adjunk hozzá egy kis vizet és sót, és süssük meg forró olajban.

férgek lisztből

A búzalisztet megdézsmáló lisztbogár lárvájából készített tortilla a férgek lisztből és létfontosságú zsírsavak kiváló forrása. Elszánt önkénteseik lelkesen nyilatkoztak az őrölt lárvákkal megbolondított kukoricás tortilla ízéről: "Sokkal jobb az igazi tortillánál.

Császármorzsa MENTES recept I Diétás Fazék

Ki tudja, talán a zsírsavaktól lesz olyan finom. A petékből kialakuló lárvák a fejlődő országok búzakészleteinek jelentős részét elpusztítják.

férgek lisztből

A tudósok szerint azonban a kártevők akár csúnyácska jótevők is lehetnek: "Miért ne készíthetnénk belőlük élelmiszert? A lárvák ugyanis fontos fehérjeforrást jelenthetnek a szegény mexikói közösségekben.

férgek lisztből

A kutatók szerint a leggyakoribb és férgek lisztből étel, a tortilla formájában még a "pfúj-faktort" is ki lehet küszöbölni. Nem látok lehetőséget arra, hogy bármilyen 'kukacos' termékre vevő lenne a piac. Elég egy kis tüzelőaprítás és máris nagy, lédús hernyókba fogunk botlani, melyek tele vannak zsírokkal és fehérjékkel.

férgek lisztből

Thaiföldön például óriás bogarak sült szöcskék és hernyók vannak a piacon. A rovartani konferenciák szünetében például évek óta csokoládés kukacsütit szolgálnak fel. Christopher Carlton, a Louisiana State Universityn entomológusa például a szöcskére esküszik: "Nagyon finom az enyhén sütött szöcske egy kis sóval, de tanácsos levenni a szárnyait és a lábait - különben megakad a torkodon".

  • Liszt féreg - ki az? Hogyan lehet megszabadulni az étkezési férgektől - A természet
  • Ami pl a grízbe, lisztbe, cukorba van féreg az kikelhet az emberbe?
  • Tudományosan a liszt féreg a tenebrio latin bogárának lárva.
  • Rossz lehelet pszichológiai ok
  • Elűzi a parazitákat
  • Személyekre fertőző pinworms ek
  • Hogyan lehet megszabadulni a lisztféregektől?