Mokusaku, a japán méregtelenítő tapasz | TermészetGyógyász Magazin

Meregtelenito tapasz, Yiang chi méregtelenítő tapasz, 10 db

Tartalom

  Vélemények11 Leírás és Paraméterek A tapaszt már nem kell Önnek 2 darabból összeraknia, most úgy működik mint egy óriás sebtapasz így könnyebben használható! A természetgyógyászok szerint legegyszerűbben a talpunkon elhelyezkedő reflex zónákon keresztül szűrhetjük meregtelenito tapasz testünkből a nyirokrendszerben keringő, illetve a lerakódott méreganyagokat, hiszen meregtelenito tapasz keleti egészségszemlélet szerint minden szervünk stimulálható és gyógyítható, a talpon lévő reflexpontokon keresztül.

  • Nem sejtes paraziták
  • KINOKI - méregtelenítő talptapasz
  • DR CHEN PATIKA Yiang chi méregtelenítő tapasz, 10 db | szila.hu
  • Forma a széklet irányához a féreg petéin

  A talptapasz a tapasztalatok alapján ezekre a pontokra hat jótékonyan és intenzív méregtelenítésével segíti a szervezet egyensúlyát. Segítségével kényelmesen, biztonságosan tisztíthatjuk meg meregtelenito tapasz a benne felgyülemlett káros anyagoktól. Folyamatos a hatása, hiszen azt órán keresztül fejti, ki ezért nem terheli túl a szervezetet.

  büdös csomók a szájból

  Felhasználási javaslat: Méregtelenítésre öt egymást követő napon, mindkét lábon. Lefekvés előtt alaposan tisztítsuk meg a lábunkat és ragasszuk fel a tapaszokat mindkét talpunkra.

  Mivel rendkívül biztonságos, akár szívbetegek vagy magas vérnyomásban szenvedők is bátran alkalmazhatják, sőt gyermekek méregtelenítésére is kiválóan alkalmas! Milyen összetevők garantálják a tapasz hatását? A tapasz csak teljesen természetes, minőségi növényi összetevőket tartalmaz, amelyeket úgy választották ki, hogy a hatóanyagok képesek legyenek a felhalmozódott méreganyagokat eltávolítására. A transzdermális bőrön keresztül alkalmazott technológia alapja, hogy az alkalmazott gyógynövények a bőrön keresztül is magukba tudják szívni a méreganyagokat. Az egyéb alkotó elemek elősegítik a főbb összetevők összehangolt, még jobb meregtelenito tapasz.

  Elhelyezés a dobozon lévő képek alapján. Ha öt nap után az utolsó nap reggelén a tapasz még mindig teljesen átitatódott és barnás színű, nyálkás állagú, ajánlatos folytatni a használatát, vagy rövid időn belül megismételni.

  A kúra hossza egyénenként változó, igény szerint.

  hogyan lehet teherbe esni a Trichomonas után

  FIR Ismert tulajdonságai, hogy segíti a keringést, csökkenti a meregtelenito tapasz, frissíti a gondolkozást és javítja az immunrendszert. Elősegíti a szervezet természetes gyógyító képességét. A turmalin általános összetevője a tapaszoknak, mivel serkenti a talp reflexpontjait, így hasonló a hatása, mint a talp reflexmasszásnak.

  paraziták elleni szerek a konyhában

  A bambusz ecetet először Japánban fedezték fel, és hosszú évszázadok tapasztalata mutatja, hogy méregtelenítő hatása és negatív ion tartalma nagyon magas. Hosszú időn keresztüli felhasználás alapján felfedezték a pyroligneus sav méreganyag megkötő hatását rossz lehelet torokfájás fizikoterápiás felhasználását kisebb fájdalmak csillapítására és duzzanatok csökkentésére. Az egyes fák faecetei alkalmasak arra, hogy összegyűjtsék a bőrön keresztül a méreganyagokat.

  A termékről Használat Összetevők Figyelmeztetés A termékről Méregtelenítő talptapaszok — az éjszakán folyamán a leghatékonyabb. A lábak a test nagyon stresszes része, mivel a testből sok méreg itt halmozódik fel A reflexológiás talpmasszázs során testünk minden része ill. A tapaszokban lévő bambusz ecet természetes kivonatokat tartalmaz, amelyek revitalizálják szervezetünket. Annak ellenére, hogy a célzottan a talpra készültek, testünk más területein is felhasználhatjuk őket — a lábakon, térden, csípőn, vállon, könyökön, kezeken és a nyakon.

  Ismertebb fafajták Sakura, tölgy és bükk. Az egyéb alkotó elemek elősegítik a fő összetevők összehangolt, még jobb hatását. Ne várja meg, amíg a testbe bejutó káros anyagok megtámadják az egészségét: legyen a méregtelenítő láb-tapasz a mindennapi wellness programjának része!

  tisztítás a parazitáktól Ayurveda szerint