Parazitológia és parazita ökológia – Állatorvostudományi Egyetem

Paraziták egyetemek

Tartalom

  paraziták egyetemek

  A legfrissebb hírek itt Az álinterjú hamisan kelti azt a látszatot, hogy a terméken végzett sikeres vizsgálatok a készítmény magas fokú hatékonyságát igazolják, és az sem fedi a valóságot, hogy az egyetem professzora kedvezményes vásárlási lehetőségre biztatja az érintett betegeket. Az egyetem a visszaélés miatt megteszi a szükséges lépéseket. Az intézmény kér mindenkit, hogy gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosukkal való konzultáció után szerezzenek be.

  paraziták egyetemek

  Korábban Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektorának nevével visszaélve is hirdettek gyógyszerként egy ismeretlen készítményt, melyről maga a rektor számolt be a Facebook oldalán.

  Az egyetem feljelentést tett.

  paraziták egyetemek

  Paraziták egyetemek forint kihúzná a bajból? Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait!

  paraziták egyetemek

  Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.