Az ionizált lúgos víz csodája I.rész deworming vélemények

Lúgos lehelet

Tartalom

  A száj- és testszag oka sokrétű lehet, mégis megszüntethető. Savas vagy lúgos?

  Tweet A szájszag okai A kellemetlen szájszag vagy a bűzös lehelet bizonyos élelmiszerek fokhagyma, hagyma fogyasztása illetve emésztése során keletkezik, de előidézheti az élvezeti szerek alkohol, dohány túlzott fogyasztása is. Ilyen esetekben elegendő e kellemetlenség okát kiküszöbölni illetve a szájat alaposan kimosni.

  Nem ritkán azonban a száj- és fogápolás elhanyagolásából ered. Okozhatja továbbá az is, ha egy élelmiszert pl: a lúgos lehelet nem tudunk kellőképpen megemészteni.

  Megosztás [ szerkesztés ] Hogyan kell megszüntetni a szájszagot? A rossz lehelet nagyon sok kellemetlen percet tud okozni, pedig a megszüntetése nem is olyan nagy tudomány. Persze az első, hogy mindig gondoskodjunk a szájhigiéniáról, de van néhány egyéb hasznos tippünk is. Legalább naponta kétszer, de lehetőség szerint minden étkezés után moss fogat!

  A leggyakoribb eset mégis az, amikor a testben lévő gyulladás tüneteként jelentkezik az orrmelléküregek, a mandula, a gyomornyálka-hártya krónikus gyulladása. Ebben az esetben kezeltessük a kiváltó betegséget illetve végezzünk megelőző és öngyógyító eljárásokat.

  lúgos lehelet

  Szájszag ellen mit tehetünk? Naponta ápolja a száját és a fogait!

  lúgos lehelet

  Rendszeresen távolíttassa el a fogkövet! Ha a szájüregben fekély illetve kelés keletkezik, mossa ki a száját vagy illóolajokkal néhány csepp zsálya- vagy borsmentaolajat tegyen egy pohár vízbe vagy teákkal zsálya, orvosi ziliz, kamilla, borsmenta!

  lúgos lehelet

  Csepegtessen néhány csepp borókaolajat langyos vízbe és igya meg! Naponta rágjon néhány borókabogyót!

  lúgos lehelet

  Torokfájdalmak, mandula- és garatgyulladás esetén gargarizáljon zsályateával! Térjen át a rotációs táplálkozásra, azért, hogy meg tudja állapítani allergiás-e, vagy van-e olyan élelmiszer, amit nem képes rendesen megemészteni.

  lúgos lehelet

  Ha teheti kerülje ezeket a táplálékokat! Ha a gyomra túlterhelt, térjen át a könnyű, elsősorban lúgos kémhatású, harmonikus táplálkozásra az egyszerre fogyasztott élelmiszerek összeegyeztetése. Kerülje a savtartalmú élelmiszereket, melyek erjedést idéznek elő.

  lúgos lehelet

  Gyulladásos megbetegedések esetén fokozza a bőr méregtelenítő funkcióját szauna, a test gyümölcsecettel történő lemosásaserkentse a vese működését vizelethajtó-teák: hársfavirág, csalán, nyírfa kéreg. A kellemetlen szájszag okát orvosnak kell pontosan meghatározni, mert csak ezután lehet kiválasztani a lúgos lehelet hatékony kezelést illetve természetgyógyászati készíményt.

  Szerkesztő: Somogyi Rita A parfüm című regény főszereplője félelmet keltett az állatokban, és bizalmatlanságot ébresztett az emberekben, mert semmiféle saját testszaggal nem rendelkezett. A való életben alighanem sokan irigyelnék ezt a tulajdonságát, hiszen tömegek küszködnek a saját szaguk miatt. Van, akinek a lehelete kellemetlen, van, aki az izzadás miatt bűzölög, és sokan vannak, akik után a lúgos lehelet bukéja hagy kellemetlen nyomot.